Vítejte v Invictus mining

PRODUCTS

 

BLOG

Přehled hlavních událostí v kryptosvětě a cenové grafy v polovině července 2020. Ethereum v hype trendu předběhlo Bitcoin v počtu transakcí, co se dělo kolem Twitter hacku a další novinky ze světa kryptoměn.

Pravidelný přehled nejdůležitějších a nejzajímavějších událostí v kryptoměnovém prostoru - Bitcoin, Ethereum a další

Přehled hlavních událostí v kryptosvětě a cenové grafy v polovině září 2020

Bitcoin se během posledních dvou týdnů úspěšně odrazil od psychologických 10 tisíc USD a zdá se, že se pozvolna vydává směrem vzhůru. Bylo také na čase; rotačky centrálních bank jedou na plný výkon a o dlouhodobé hodnotě dolaru začíná pochybovat nejeden investor.

Býci jsou zpět. Tak lze charakterizovat vývoj posledních týdnů, kdy se Bitcoin bez většího odporu vyšplhal od 10 tisíc až k hranici 13 tisíc dolarů.

Skoro šestnáct tisíc za bitcoin už tady dlouho nebylo. Přichází nové krátkodobé FOMO, nebo se posuneme ještě mnohem výš?

Cenovka bitcoinu se pomalu blíží svému historickému rekordu. Stojí za tímto nárůstem hlavně velcí investoři a korporace? Bitcoin prochází také dalším vylepšením - probíhá hlasování o upgrade s přidáním Schnorr podpisů a Taproot. Plus další novinky o BTC, ETH, cenové grafy atd.

Bitcoin po třech letech překonal nejen své All time high, ale i magickou hranici 20 tisíc dolarů. Kam dál, na to existuje spousta předpovědí, ale dohromady stejně neví nikdo nic. Ethereum - v rámci Fáze 0 Ethereum 2.0 je již stakováno přes 1 miliardu dolarů.

Bitcoin dosáhl na dosud nejvyšší metu (ATH) přes 40 tisíc dolarů, po které na chvíli propadl o více než 20 %někteří tomu říkají "obří pád", pro ostatní je to normální korekce. Přitom se děje tolik zajímavějších věcí...

FORMULÁŘ

Chcete investovat do kryptoměn?
Nabídku pro institucionální a kvalifikované investory vám zašleme na vyžádání.

KONTAKTY

Kontakty

Invictus mining s.r.o. V celnici 1031/4, Nové Město, 110 00, Praha 1 IČO 07550421
Karel Fillner CEO a jednatel Invictus mining s.r.o.